domingo, 30 de septiembre de 2012

PIRATES I CORSARIS A LES ILLES MEDES

Per segon any consecutiu, Excalibur hem ambientat la fira de pirates i Corsaris de les Illes Medes.
FOTO: AURORA SERRA


El desembarc, va tenir unes quantes novetats molt positives, la primera ha estat la sonorització  a  mans de  professionals, la pirotècnia va anar a càrreg de Pirotècnia Igual, que ens va deleitar amb un castell de focs; i l'altra és la col.laboració dels joves de l'Estartit per fer de pirates figurants, dels quals vam quedar molt agraïts i contents. També varem contar com a figurants amb l'equip de rol de Leyendas Medievales, o sigui que tot plegat va ser un paquet que va fer que el desembarc d'enguany fos molt més lluit.



FOTO: PILI TORRENT



FOTO: ELISABET SABATÉ
Durant el dissabte i el diumenge varen córrer fent gresca pels carrers, un munt de personatges divertidíssims, tampoc varen faltar els espectacles de gran format amb combats i lluites de pirates.
La clausura va ser l'espectacle de foc VULCANO, que tot i tenir una gran acceptació i estar la plaça de gom a gom, el vent ens va jugar una mala passada i varem haber d'eliminar la pirotècnia, per seguretat.
Tot i així va ser un gran final i una fira que cada any es supera tant en activitats, novetats i organització.

FOTO: AURORA SERRA


Por segundo año consecutivo, Excalibur ambientamos la feria de piratas y Corsarios de las Islas Medes.
El desembarco, tuvo unas cuántas novedades muy positivas, la primera fue la sonorización a manos de profesionales, la pirotecnia fue a cargo de Pirotecnia Igual, que nos va deleitó con un castillo de fuegos; y la otra es la colaboración de los jóvenes de l'Estartit para hacer de piratas figurantes, de los cuales quedamos muy agradecidos y contentos. También contamos como figurantes con el equipo de rol de Leyendas Medievales, o sea que todo ello fue un paquete que hizo que el desembarco de este año fuera mucho más lucido.








Durante el sábado y el domingo pasearon por las calles un montón de personajes divertidísimos, tampoco faltaron los espectáculos de gran formato con combates y luchas de piratas.



FOTOS: AURORA SERRA





















La clausura fue el espectáculo de fuego VULCANO, que a pesar de tener una gran aceptación y estar la plaza a tope, el viento nos jugó un mala pasada y tuvimos que eliminar la pirotecnia, por seguridad.
Aún así fue un gran final y una feria que cada año se supera tanto en actividades, novedades y organización.

1 comentario: