jueves, 9 de agosto de 2012

AQUESTA NIT, BESALÚ 2012

Les nits dels dimecres  de Juliol i Agost, a Besalú s'han convertit en un punt de referència per a tots aquells que busquen quelcom diferent, cultural i distret alhora.
Les visites teatralitzades, tenen com a finalitat, mostrar la vila d'una manera especial i descobrir els racons més bonics i especials, retornant al passat per una estona.


FOTO: Pili Torrent



FOTO: Pili Torrent
Aquest any la història comença quan per salvar la vida del seu fill, el Baró de Besalú ofereix en matrimoni a la seva filla al Vescompte Guillem de Besora. Aleshores les aventures es succeeixen amb una sèrie de extravagants personatges que intercediran per intentar evitar aquest matrimoni de conveniència.

Entre soldats, monjes, comediants, i l'entranyable i picaró bufó, els visitants passen les mil i una.

La visita, que té una durada de quasi 2 hores, acabant amb un pica-pica i una copa de cava mentre disfruten de la últim espectacle de la nit amb la dansa Tribal del grup : "The Mirror" .
El públic, amb la copa a la mà i enbadalits per la hipnòtica dansa d'aquestes noies, acaben la ruta amb molt bon gust de boca.

Amb quasi 15 anys d'història, les visites nocturnes teatralitzades, s'han consolidat com a un acte d'estiu dels més esperats i on s'esgoten les entrades cada setmana; un èxit que no seria possible sense la col.laboració d'un munt de gent que desinteressadament i amb molta passió col.laboren cada setmana:
 Grup visites Nocturnes, The Mirror, Ajuntament de Besalú, Turisme de Besalú,  maquilladora, Casa Cornellà, en Xicu i en Puig, que sense que se'ls vegi, estan a tot arreu i a tots els pares que ens ajuden a coordinar la gent durant el recorregut.


FOTO: Pili Torrent

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/10-sense-elpunt/26-sense-elpunt/565208-una-nit-estranya-a-besalu.html

Las noches de los miércoles de Julio y Agosto, en Besalú se han convertido en un punto de
referencia para todos aquellos que buscan algo diferente, cultural y distraído a la vez.


Las visitas teatralitzadas, tienen como finalidad, mostrar la villa de una manera especial y descubrir los rincones más bonitos y especiales, volviendo al pasado por un rato.


Este año la historia empieza cuando para salvar la vida de su hijo, el Barón de Besalú ofrece en matrimonio a su hija al Vizconde Guillem de Besora. Entonces las aventuras se suceden con una serie de extravagantes personajes que intercederán para intentar evitar este matrimonio de conveniencia.

 Entre soldados, monjas, comediantes, y el entrañable y picarón bufón, los visitantes pasan las mil y una.

 La visita, que tiene una duración de casi 2 horas, acabando con uno pica-pica y una copa de cava mientras disfrutan del último espectáculo de la noche con la danza Tribal del grupo : "*The *Mirror" .


El público, con la copa en la mano y boquiabiertos por la hipnótica danza de estas chicas, acaban la ruta con muy buen gusto de boca.

Con casi 15 años de historia, las visitas nocturnas teatralitzadas, se han consolidado como un acto de verano de los más esperados y donde se agotan las entradas cada semana; un éxito que no sería posible sin la colaboración de un montón de gente que desinteresadamente y con mucha pasión colaboran cada semana:



                                                                    FOTO: Pili Torrent

 Grupo visitas Nocturnas, *The *Mirror, Ayuntamiento de Besalú, Turismo de Besalú, *maquilladora, Casa Cornellà,  Xicu y en Puig, que sin que se los vea, están en todas partes y a todos los padres que nos ayudan a coordinar la gente durante el recorrido



No hay comentarios:

Publicar un comentario