lunes, 4 de junio de 2012

ST. QUIRZE DE COLERA

Una nit màgica al Monestir de Sant Quirze de Colera (Rabós).

Dissabte 2 de juny a les 22'00 hores i fins la mitjanit, més de 250 persones varen assistir de públic a l'espectacle de la companya Excalibur Teatre, la visita nocturna al Monestir i la presentació del tràiler de la pel-lícula "1212 L'Any de la Croada", en format extra-llarg.


FOTO: ESPAI CREATIU CSN ESPAI VISUAL
També i amb presencia del pintor Lluís Roura, es va presentar la pintura de "Jerusalem des de la muntanya de les oliveres", que ajudarà a la financiació del llargmetratge històric que es troben realitzant els Amics del Castell de Quermançó de Vilajuïga i Comtat d'Empúries.

FOTO: ESPAI CREATIU CSN ESPAI VISUAL
El Productor i Director Jaume Simon va ser presentat pel periodista Pitu Anaya. La pintura de Lluís Roura es podrà veure exposada a la Galeria El Claustre de Figueres, c/ Sant Pau, 11, del 1 de juliol al 15 de setembre de 2012, i es sortejarà en combinació amb la loteria nacional del 29 de setembre de 2012. Les butlletes de participació es poden adquirir en la mateixa galeria d'art.
FOTO: ESPAI CREATIU CSN ESPAI VISUAL
La propera presentació del mateix tràiler, tindrà lloc el divendres 22 de juny a la galeria El Claustre de Girona, c/ Nou, 8 a les 20'00 hores.

Per la Fira de les Bruixes de Llers, tindrà lloc una presentació i espectacle totalment diferent als anteriors, el proper diumenge 24 de juny de 2012 a les 20'30 hores al Centre Recreatiu de la població.
Les entrades anticipades ja es poden adquirir a traves de:


http://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=18403
També a l'Ajuntament de Llers.

Us hi esperem.


Una noche mágica al Monasterio de Sant Quirze de Colera (Rabós).

Sábado 2 de junio a las 22'00 horas y hasta la medianoche, más de 250 personas asistieron de público al espectáculo de la compañÍa Excalibur Teatro, la visita nocturna al Monasterio y la presentación del trailer de la película "1212 El Año de la Cruzada", en formato extra-largo.


FOTO: ESPAI CREATIU CSN ESPAI VISUAL
También y con presencia del pintor Lluís Roura, se presentó la pintura de "Jerusalén desde la montaña de los olivos", que ayudará a la financiación del largometraje histórico que se encuentran realizando los Amigos del Castillo de Quermançó de Vilajuïga y Condado de Empúries.

El Productor y Director Jaume Simon fue presentado por el periodista Pitu Anaya. La pintura de Lluís Roura se podrá ver expuesta a la Galería El Claustro de Figueres, c/ Santo Pau, 11, del 1 de julio al 15 de septiembre de 2012, y se sorteará en combinación con la lotería nacional del 29 de septiembre de 2012. Los boletines de participación se pueden adquirir en la misma galería de arte.
La próxima presentación del mismo trailer, tendrá lugar el viernes 22 de junio a la galería El Claustro de Girona, c/ Nuevo, 8 a las 20'00 horas.

Por la Feria de las Brujas de Llers, tendrá lugar una presentación y espectáculo totalmente diferente a los anteriores, el próximo domingo 24 de junio de 2012 a las 20'30 horas al Centro Recreativo de la población.
Las entradas anticipadas ya se pueden adquirir a trabas de:


http://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=18403
También en el Ayuntamiento de Llers.

Os esperamos.


No hay comentarios:

Publicar un comentario