lunes, 21 de mayo de 2012

1212 L'ANY DE LA CROADA

"1212 L'ANY DE LA CROADA" és el títol de la pel.lícula del nou projecte de Jaume Simon Argemir. amb la Productora - ’Amics del Castell de Quermançó de Vilajuïga i del Comtat d’Empúries.

EXCALIBUR, ja fa un temps que hi col.labora estretament, tant amb questió d'atrezzo, vestuari, i com no amb els nostres especialistes en lluites.

Sinopsi de la pel.lícula:
Durant la primavera de 1212 croats de tota Europa a les ordres de templers i bisbes es dirigien a Toledo, des d’on marxaria el gran exèrcit que guanyaria els àrabs a la batalla de les Navas de Tolosa el 16 de juliol. El rei Pere I, amic del rei Alfons, va ser el primer d’arribar amb tres mil cavallers amb els seus corresponents peons.

Aquí us deixem un enllaç del blog on trobareu tota la informació relacionada amb el rodatge, i un munt de fotos amb tota la gent que hi col.labora.

FOTO: ALICIA BADA

1212 El AÑO DE LA CRUZADA" es el título de la película del nuevo proyecto de Jaume Simon Argemir. Con la Productora - ’Amigos del Castillo de Quermançó de Vilajuïga y del Condado de Empúries.
EXCALIBUR, ya hace un tiempo que colabora estrechamente, tanto con questión de atrezzo, vestuario, y como no, con nuestros especialistas en luchas.
Sinopsis de la película:
Durante la primavera de 1212, cruzados de toda Europa a las órdenes de templarios y obispos, se dirigirán a Toledo; desde donde partirá el gran ejército que vencerá a los árabes en la batalla de las Navas de Tolosa, el 16 de Julio. El rey Pedro II de Aragón, amigo del rey Alfonso, fue el primero en llegar con 3.000 caballeros con sus correspondientes peones.

Aquí os dejamos un enlace del blog donde encontraréis toda la información relacionada con el rodaje, y un montón de fotos con toda la gente que colabora.


EL BLOG OFICIAL:
http://1212lapelicula.blogspot.com.es/2012/05/rodatge-al-castell-de-sant-ferran-de.html?spref=fb

FOTO: ALICIA BADA
Tot i que hi ha un munt de gent que hi col.labora i hi dedica moltes hores i esforç, especialment el seu director Jaume Simon, el pressupost és casi nul, és per això que s'ha dirigit a una empresa de crowdfunding per tal d'aconseguir una ajuda i subvencionar un mínim de despeses. Si hi voleu col.laborar, entreu a la pàgina:

A pesar de que hay un montón de gente que colabora y dedica muchas horas y esfuerzo, especialmente su director Jaume Simon, el presupuesto es casi nulo, es por eso que se ha dirigido a una empresa de *crowdfunding" para conseguir una ayuda y subvencionar un mínimo de gastos. Si queréis colaborar, entrad en la página:

COLABORA EN CROWDFUNDING:
http://financiacion.filmutea.com/listado-proyectos/recientes/1212-el-ano-de-la-cruzada
FOTO: ALICIA BADA
Pròximament es presentarà el trailer de la pel.lícula a diferents llocs, el primer serà a:

ST. QUIRZE COLERA, ( Rabós d'Empordà) el dia 2 de Juny, on es farà una visita al monestir, podrem gaudir de l'exquisita il.luminació amb espelmes creada per l'empresa CERES ROURA, que celebra el seu centenari, visualització del trailer de la pel.lícula, i una actuació de combats de cavallers i espectacle de foc d'EXCALIBUR, acompanyat de una copa de cava.
Una nit especial per només 6 euros l'entrada.
Podeu comprar-les a:

Próximamente se presentará el *trailer de la película a diferentes lugares, el primero será en:
ST. QUIRZE COLERA, (Rabós d'Empordà) el día 2 de Junio, donde se hará una visita al monasterio, podremos disfrutar de LAexquisita iluminación con velas creada por la empresa CERAS ROURA, que celebra su centenario, visualización del trailer de la película, y una actuación de combates de caballeros y espectáculo de fuego de EXCALIBUR, acompañado de una copa de cava.

Una noche especial por sólo 6 euros la entrada.


COMPRA Y RESERVA DE ENTRADAS
http://www.codetickets.com/home/ficha-evento.php?id=17793


FOTO: ALICIA BADA
COMPRA

FOTO: ALICIA BADA

Enllaços a la galeria de la directora de fotografia del rodatge de la pel.lícula, ALÍCIA BADA:

Enlaces a la galeria de la directora de fotografía del rodatje de la pel.lícula, ALÍCIA BADA:
http://directoradefotografia.wordpress.com/
http://casinopalau.wordpress.com/
http://diegoespada.wordpress.com/
 



No hay comentarios:

Publicar un comentario