jueves, 29 de septiembre de 2011

PIRATES I CORSARIS

Pirates i Corsaris !!!!!! Moros a la costaaaa!!!
Aquest cap de setmana passat, ha estat ben diferent, ja que habitualment, les fires  solen ser medievals, hi ha una gran cantitat de mercats d'aquest caire, però de Pirates??? Ben poques!!!!



CORSARI NEGRE
FOTO: ESTACIÓ NÀUTICA ESTARTIT
  L'Estartit, poble mariner i amb un entorn esplèndid com les Illes Medes, ja fa set anys que celebra la fira de "PIRATES I CORSARIS DE LES ILLES MEDES".
És un gran encert, ja que la fira és poc habitual ; pirates, corsaris, mariners, emplenen els carrers de l'Estartit, que estan  ambientats de l'època i amb detalls molt pirates, des de enormes bótes de vi, canons, cofres de tresors, ampolles buides de rom amb espelmes, xarxes, barracotes que semblen tabernes........ tot plegat et transporta fins a una època d'aventures.

METRE D'ARMES-MAESTRO DE ARMAS
FOTO: ANNA BARNADAS

"LA FORCA "LA HORCA"
FOTO: ANNA BARNADAS
La festa va començar el divendres 23 amb un desembarc, on el Capità va proclamar "Territori pirata" tota la zona de l'Estartit. Al ritme frenètic dels "Berros de la Cort" ens vam encaminar fins a la plaça per hisar la bandera pirata que va onejar durant tot el fi de setmana des de dalt del campanar de l'església. El dissabte va començar tot trist, la pluja va emplenar els carrers i el desànim, però al llarg del dia es va anar emplenant de gent i les actuacions es van poguer complir amb normalitat, només l'últim espectacle de foc de la nit es va anul.lar ja que la pluja era intermitent, i la organització va decidir aplaçar-ho per l'andemà, gran encert, ja que durant tot el diumenge 
va fer un dia esplèndid.









EXCALIBUR vam representar un mestre d'Armes, on es van explicar moltes curiositats de pirates amb exhibicions de lluita d'esgrima i de capa i espasa, l'espectacle "La Forca" "Les aventures de Midiam" espectacle molt pirata, INSOMNIA va deleïtar a grans i menuts amb les seves danses tribals i pirates i finalment vam culminar el dia amb l'espectacle de foc VULCANO que va tenir una enorme èxit. La plaça de la Llevantina és gran, però estava  de gom a gom.

Molt contents de tot plegat, esperem repetir un altre any!!!!


VULCANO
FOTO: XEVI VIDAL
  
Piratas y Corsarios !!!!!! Moros en la costaaaa!
 Este fin de semana pasado, ha sido muy diferente, ya que habitualmente, las ferias suelen ser medievales, hay una gran cantidad de mercados de este tipo, pero de Piratas?? Pocas!!

INSOMNIA
FOTO: JOAN MONRAS
L'Estartit, pueblo marinero y con un entorno espléndido como las Islas Medes, ya hace siete años que celebra la feria de "PIRATAS Y CORSARIOS DE LAS ISLAS MEDES".
Es un gran acierto, ya que la feria es poco habitual, piratas corsarios, marineros, llenan las calles de L'Estartit, que están ambientados de la época y con detalles muy piratas, desde enormes barricas de vino, cañones, cofres de tesoros, botellas vacías de ron con velas, redes, barracones que parecen tabernas ........ todo ello te transporta hasta una época de aventuras.
 La fiesta comenzó el viernes 23 con un desembarco, donde el Capitán proclamó "Territorio pirata" toda la zona de L'Estartit. Al ritmo frenético de los "Berros de la Cort" nos encaminamos a la plaza parar izar la bandera pirata que ondeó durante todo el fin de semana desde lo alto del campanario de la iglesia.



"LA FORCA" "LA HORCA"
FOTO: ANNA BARNADAS
El sábado empezó todo triste, la lluvia llenó las calles y el desánimo, pero a lo largo del día se fue llenando de gente y las actuaciones se pudieron cumplir con normalidad, sólo el último espectáculo de fuego de la noche se tubo que anular ya que la lluvia era intermitente, y la organización decidió aplazarlo para el día siguiente, gran acierto, ya que durante todo el domingo hizo un día espléndido.
 EXCALIBUR representamos un Maestro de Armas, donde se explicaron muchas curiosidades de piratas con exhibiciones de lucha de esgrima y de capa y espada, el espectáculo "La Horca", "Las aventuras de Midiam" espectáculo muy pirata, INSOMNIA deleitó a grandes y pequeños con sus danzas tribales y piratas y finalmente culminó el día con el espectáculo de fuego VULCANO que tuvo una enorme éxito. La plaza de la Levantina es grande, pero estaba a tope.
Muy contentos de todo, esperamos repetir otro año!!

VULCANO
FOTO:XEVI VIDAL


VULCANO
FOTO: XEVI VIDAL



No hay comentarios:

Publicar un comentario