lunes, 12 de septiembre de 2011

BESALÚ MEDIEVAL 2011

Un cop més, hem estat a la fira medieval de Besalú.
Aquest any la pluja amenaçava tot el fi de setmana; el dissabte va aguantar fins cap a les 8 del vespre, però a l´hora de fer l'últim espectacle nocturn, va ser inevitable.
Durant tot el diumenge hi va haber intervals de pluja i sol,  cosa que no va impedir que poguéssim fer tots els espectacles que estaven previstos, amb alguns canvis de ubicació, però es va poguer complir.

FOTO:VADÓ BUCH
Al matí del diumenge, com que la pluja anava caiguent i semblava no volguer parar de ploure, el mercat es veia bastant desert, però va ser suficient que sortís una mica el sol, perquè el poble s'omplís de visitants.

Al migdia durant l'espectacle de "La forca" semblava que havia d'aguantar, però tant bon punt començàrem, la pluja va anar a més, però el més curiós és que la plaça Major, estava plena de gom a gom de gent, amb paraigues i sense, i ningú es va moure. Així que vam continuar amb l'espectacle fins al final. La veritat és que va ser ben peculiar actuar sota un pluja constant, però el públic ho va agraïr i es va implicar de valent.
 Xops, regalimant d'aigua i "confetti" enganxat que havien deixat els abanderats al seu pas,vam acabar l'espectacle amb una ovació de la gent i un sol que es començava a entreveure .

Al vespre el mercat es va tancar amb "Vulcanàlia", i encara estava ple de gent.
Així que, ni el temps, ni la pluja va impedir que el Besalú Medieval es pogués celebrar, i disfrutar.




FOTO:VADÓ BUCH
 

FOTO:VADÓ BUCH


Una vez más, hemos estado en la Feria Medieval de Besalú.
Este año la lluvia amenazaba todo el fin de semana, el sábado aguantó hasta a las 8 de la tarde, pero a la hora de hacer el último espectáculo nocturno, fue inevitable.
Durante todo el domingo hubo intervalos de lluvia y sol, lo que no impidió que pudiéramos hacer todos los espectáculos que estaban previstos, con algunos cambios de ubicación, pero se pudo cumplir.

La mañana del domingo, como 
 la lluvia iba cayendo y parecía no querer parar de llover, el mercado se veía bastante desierto, pero fue suficiente que saliera un poco el sol, porque el pueblo se llenara de visitantes.

Al mediodía durante el espectáculo de "La Horca" parecía que tenía que aguantar, pero en cuanto empezamos, la lluvia fue a más, pero lo más curioso es que la plaza Mayor, estaba llena a rebosar de gente, con paraguas y sin, y nadie se movió. Así que continuamos con el espectáculo hasta el final.    

FOTO: ANTONIO LUQUE
            
 La verdad es que fue muy peculiar actuar bajo un lluvia constante, pero el público lo agradeció y se implicó a fondo.
Empapados, chorreando de agua y "confetti" enganchado que habían dejado los abanderados a su paso, acabamos el espectáculo
 con una ovación de la gente y un sol que se empezaba a vislumbrar.
      

Por la noche el mercado se cerró con "Vulcanalia", y aunque estaba lleno de gente.
Así que, ni el tiempo ni la lluvia impidió que el Besalú medieval se pudiera celebrar, y disfrutar.


 
FOTO: JOAN PADILLA


No hay comentarios:

Publicar un comentario