lunes, 12 de diciembre de 2011

EL MALLOL. FIRA de St. NICOLAU

Enguany hem estat altre cop a la fira del Mallol. Aquest any, el clima ens ha acompanyat amb unes temperatures molt càlides, cosa que feia agradable de passejar per el mercat i de gaudir el dia.

Tot i que hi han hagut dies no festius de la fira, al ser aquestes dates entre setmana, l'afluència de gent no va devallar. El dia 5 la gent era més local i el dia 6 la plaça estava plena.
El programa estava ple d'activitats per a tots els gustos, entre ells ens van acompanyar el fakir KIRMAN, la ballarina TEARDROP i la LLOLL BERTRAN que va ser l'artista invitada del 2011 tinguent molt bona accceptació.

EXCALIBUR vam representar els nostres espectacles de lluita, amb obres d'acció i humor; també vam amenitzar el sopar del dia 5 a la nit. I com a novetat varem estrenar, l'espectacle EL TESTIMONI DE NAMTAR.



Este año hemos estado otra vez a la feria del Mallol. El clima nos ha acompañado con unas temperaturas muy cálidas, cosa que hacía agradable de pasear por el mercado y de disfrutar el día.

Aun cuando han habido días no festivos de la feria, al ser estas fechas entre semana, la afluencia de gente no afectó. El día 5 la gente era más local y el día 6 la plaza estaba llena.
El programa estaba lleno de actividades para todos los gustos, entre ellos, nos acompañaron el fakir KIRMAN, la bailarina TEARDROP y  LLOLL BERTRAN que fué el artista invitada del 2011 que tuvo  muy buena accceptación.
EXCALIBUR representamos nuestros espectáculos de lucha, con obras de acción y humor; también amenizamos la cena del día 5 por la noche. Y como novedad estrenamos, el espectáculo EL TESTIGO DE NAMTAR.



EXCALIBUR i LLOLL BERTRAN
FOTO cedida per la Vall d'en Bas.

No hay comentarios:

Publicar un comentario