jueves, 9 de diciembre de 2010

FIRA de ST. NICOLAU al MALLOL

La Fira de St. Nicolau  es celebra des del 1993 després de 86 anys sense celebrar-se.
La recuperació d'aquesta fira era clarament potenciar la realitat històrica-cultural, turística i socio-econòmia. D'ençà aquell 1993 que va tornar arrencar, la Fira ha crescut moltíssim, en visitants, participants i qualitat.
La Vall d'en Bas, i concretament al Mallol ( on es celebra la fira) és un entorn que deixa fascinat a tot aquell qui la visita.
TEARDROP
FOTO:ANTONIO NAVAS

EXCALIBUR tenim el plaer de ser actualment uns habituals en els espectacles de la fira i any rere any hem aportat novetats al mercat.
El diumenge dia 5 després d'encetar l'obertura del mercat l'exel.lentíssim alcalde, va tenir lloc l'actuació del Mag Lari. Seguidament EXCALIBUR vàrem oferir un espectacle de lluites de cavallers "La Insurrecció", a la tarda el vent fort i  fredíssim que feia tremolar no va impedir que la gent disfrutés de "El mestre d'Armes" i "La forca" i l'espectacular ballarina TEARDROP.
La novetat d'aquest any va ser el sopar " Convit de les núpcies vescomtals" que va tenir lloc al Restaurant "El Rourell" amb un enorme èxit entre participació i actuació, una gent animadíssima va gaudir de tot el convit fins ben entrades la una de la matinada.

El dilluns. el temps va fer un gir i el dia va ser molt càlid. El torneig de Cavalls és un dels espectacles més esperats pels ja habituals visitants de la fira, que es va realitzar amb molt d'èxit.
La llàstima va ser que a l'hora de tancar la fira, el vent va tornar a bufar de valent i va ser impossible poguer fer l'espectacle de foc "VULCANÀLIA", però tot i així la bruixa Estruga i els seus músics van fer una bona despedida.

Cal remarcar també els espectacles que es van oferir " Les tenyidores de Verntallat" i "La bruixa Estruga" a càrrec de Cristina Montoro i Gemma Roura, que desinteresadament i amb molta il.lusió van reprentar durant els dos dies. 


"LA INSURRECCIÓ"
"LA INSURECCIÓN"
FOTO: XAVI MÁRMOL

TORNEIG DE CAVALLS
TORNEO DE CABALLOS
FOTO: EL GARROTXÍ

http://www.youtube.com/watch?v=8wjiidWsrk8&feature=player_embedded

La Feria de San Nicolás se celebra desde 1993 después de 86 años sin celebrarse. La recuperación de esta feria era claramente potenciar la realidad histórica-cultural, turística y socio-económica. Desde aquel 1993 que volvió arrancar, la Feria ha crecido muchísimo, en visitantes, participantes y calidad.
La Vall d'en Bas, y concretamente en Mallol (donde se celebra la feria) es un entorno que deja fascinado a todo aquel que la visita.

TORNEIG DE CAVALLS
TORNEO DE CABALLOS
FOTO: EL GARROTXÍ

EXCALIBUR tenemos el placer de ser actualmente unos habituales en los espectáculos de la feria y año tras año hemos aportado novedades al mercado.
El domingo día 5 después de iniciar la apertura del mercado el exel. lentísimo alcalde, tuvo lugar la actuación del Mag Lari. Seguidamente EXCALIBUR ofrecimos un espectáculo de luchas de caballeros "La Insurrección", por la tarde el viento fuerte y helado que hacía temblar no impidió que la gente disfrutara de "El maestro de Armas" y "La Horca" y la espectacular bailarina TEARDROP.
La novedad de este año fue la cena "Convite de las nupcias vizcondales" que tuvo lugar en el Restaurante "El Rourell" con un enorme éxito entre participación y actuación, una gente animadísimos gozó de todo el convite hasta bien entradas la una de la madrugada.


El lunes, el tiempo dio un giro y el día fue muy cálido. El torneo de Caballos es uno de los espectáculos más esperados por los ya habituales visitantes de la feria, que se realizó con mucho éxito.
La lástima fue que a la hora de cerrar la feria, el viento volvió a soplar con fuerza y fue imposible poder hacer el espectáculo de fuego "Vulcanalia", pero aún así la bruja Estruga y sus músicos hicieron una buena despedida.

Hay que remarcar también los espectáculos que se ofrecieron "Las Teñidoras de Verntallat" y "La bruja Estruga" a cargo de Cristina Montoro y Gemma Roura, que desinteresadamente y con mucha ilusión representaron durante los dos días.

LA INSURRECCIÓ"
"LA INSURECCIÓN"
FOTO: ANTONIO LUQUE

 
                  
                  TORNEIG DE CAVALLS
                   TORNEO DE CABALLOS
                   FOTO: EL GARROTXÍ

 
EXCALIBUR I MAG LARI
FOTO: ELVIRA FINA


"CONVIT NÚPCIES VESCOMTALS"
FOTO: EL GARROTXÍ




2 comentarios:

  1. Ei on puc veure les fotos que es van fer al sopar medieval? Gràcies!

    ResponderEliminar
  2. Nosaltres no en tenim del sopar, però en pots veure unes quantes a: www.elgarrotxí.cat o al facebook d'Excalibur també n'hi ha alguna.

    ResponderEliminar