martes, 21 de diciembre de 2010

EXCALIBUR AMB LA MARATÓ DE TV3

Aquest fi de setmana, la Marató de TV3 ha omplert tot Catalunya d'actes i actuacions solidàries, sobre les  lesions medul.lars. 

FOTO- ELVIRA FINA
GIORGIA TEARDROP
 Figueres també va tenir un ampli ventall d'activitats, per tots els gustos i les edats.
Els Amics i Familiars d'ALBERT CEBRIÀ varen organitzar durant dos dies concerts, actuació de màgia, una arrossada, exhibicions d'arts marcials i tota mena d'espectacles a la Plaça Josep Pla de Figueres ( a on es troba situat el Teatre Jardí).
EXCALIBUR, vàrem tenir el plaer de tancar aquesta edició amb un petit espectacle de foc que va durar una mitja hora.
Com que el temps va ser molt càlid durant tot el dia i convidava a sortir, i a les 6 de la tarda la Plaça estava plena de gent per veure el nostre espectacle.
Orgullosos d'aportar el nostre petit granet de sorra amb aquest gest solidari, agraïm als Familiars d'ALBERT CEBRIÀ i a tota la gent que va asistir a aquest event.
Aquí us deixem un petit recull de fotografies d'aquest final de festa.




FOTO-ELVIRA FINA



FOTO- ELVIRA FINA

    Este fin de semana, la Marató de TV3 ha llenado toda Cataluña de actos y actuaciones solidarias, sobre las lesiones medulares.

Figueres también tuvo un amplio abanico de actividades, para todos los gustos y las edades.
Los Amigos y Familiares de ALBERT CEBRIÀ organizaron durante dos días conciertos, actuación de magia, una paella, exhibiciones de artes marciales y todo tipo de espectáculos en la Plaza Josep Pla de Figueres (donde se encuentra ubicado el Teatro Jardí) .
EXCALIBUR, tuvimos el placer de cerrar esta edición con un pequeño espectáculo de fuego que duró una media hora.
Como el tiempo fue muy cálido durante todo el día e invitaba a salir, ya las 6 de la tarde la Plaza estaba llena de gente para ver nuestro espectáculo.
Orgullosos de aportar nuestro pequeño granito de arena con este gesto solidario, agradecemos a los Familiares de ALBERT CEBRIÀ ya toda la gente que asistió a este evento.
Aquí os dejamos una pequeña muestra de fotografías de este final de fiesta.


 

FOTO ELVIRA FINA

No hay comentarios:

Publicar un comentario