lunes, 22 de noviembre de 2010

BANYOLES FIRA DE ST.MARTIRIÀ.

FOTO: VADÓ BUCH I MARC SERAROLS
FOTOMONTATGE: PILI TORRENT
La Fira de st. Martirìà, es celebra cada any a Banyoles, juntament amb moltes altres activitats més, com la fira del dibuix, de bestiar..... però generalment el motiu principal, és el cavall.
El diumenge dia 21 de Novembre al migdia, EXCALIBUR vàrem representar unTorneig de Cavalls medieval, com a espectacle sorpresa per els visitants de la fira i gairebé tancant l'edició.
La gent estava una mica sorpresa, no s'esperaven una exhibició d'aquest caire i la veritat és que, la pista que es trobava al parc de la Draga, es va omplir de gom a gom de curiosos, i es va notar la seva primera impressió de sorpresa, estaven callats i atents, però vam conseguir que acabessin aclamant a  genets i caballers!!! Un gran espectacle.




FOTO:  FERRAN CASAS
  

La Feria  de St. Martirià de Banyoles, junto con muchas otras actividades más como la feria de dibujo, de animales..... però generalmente el motivo principal es el caballo.
El domingo 21 de Noviembre al mediodía, EXCALIBUR representamos un torneo de caballos medieval, como espectáculo sorpresa para los visitantes de la feria y  cerrando la edición.
La gente estava un poco sorprendida, no se esperaban una exhibición de éste caire y la verdad es que, la pista que se encontraba en el parque de La Draga, se llenó de curiosos, y se notó su primera impresión de sorpresa, estaban callados y atentos, pero conseguimos involucrar al público y acabaron aclamando a jinetes y caballeros!!!. Un gran espectáculo.

FOTO: FERRAN CASAS

1 comentario: