viernes, 19 de noviembre de 2010

LLORET DE MAR- FIRA MEDIEVAL


Tot l'equip després del torneig
Todo el equipo después del torneo
FOTO: JOAN GÜELL

El fi de setmana del 13 i 14 de Novembre, hem estat per primera vegada a la Fira Medieval de Lloret de Mar.
 

 

Nur bloodrose
FOTO: ANTONIO LUQUE

Totes les actuacions varen tenir lloc entre la sorra de la platja i el passeig. Tot i el dissabte el vent ens va fer patir una mica perquè bufava bastant i ens dificultava poguer fer l'espectacle de foc a la nit, cap al tard a les 6 de la tarda, va començar a afluixar i el vam poguer fer sense problemes. La platja es va omplir de  gent, música i foc!!!!                                                                         El diumenge al matí, el passeig estava ple de gent molt abans de començar l'espectacle, els cridava l'atenció els cavalls que s'estaven preparant per sortir. A les 12:30 vàrem començar com estava previst "Germans de Sang", un torneig de cavallers que on es celebra que àrabs i cristians han arribat a un acord per marxar i lluitar junts a l'Expedició de Còrdova, tot i que hi ha alguna trifulca d'algun cristià que està en desacord amb els que considera uns infidels.
Els pobres cavalls van acabar esgotats a la sorra, igual que els caballers de peu, però va ser un bon espectacle i la gent va disfrutar moltíssim.

 Val la pena destacar també a l'espectacular ballarina Nur bloordrose, membre de Insomnia que va estar actuant amb la nostra companyia durant els dos dies i que va deixar al públic bocabadat amb els seus sensuals balls tribals.
 En definitiva, el temps càlid va acompanyar i l'ambient va ser molt agradable, esperem que aquesta edició es pugui repetir un any més.

 

Espectacle "LaInsurrecció
Espectáculo "La Insureción
FOTO: ANTONIO LUQUE
                                                               
 El fin de semana del 13 y 14 de Noviembre, estuvimos por primera vez en la feria medieval de Lloret de mar.

Todas las actuaciones se llevaron a cabo entre la arena de la playa y el paseo. Aunque el sábado el viento nos hizo sufrir un poco porqué soplaba bastante y nos dificultaba realizar el espectáculo de fuego por la noche, hacia las 6 de la tarde empezó a amainar y pudimos hacerlo sin problemas. La playa se llenó de gente, música y fuego!!!!
 
Espectacle "La insurrecció"
Espectáculo "La Insureción"
FOTO: ANTONIO LUQUE
El domingo por la mañana, el paseo se llenó mucho antes de empezar el espectáculo, les llamaba la atención los caballos que se estaban preparando para salir. A las 12:30 empezamos como estaba previsto    " Hermanos de Sangre", un torneo de caballeros que se celebra que árabes y cristianos han llegado a un acuerdo para emprender una marcha y luchar juntos en la expedición de Córdova, aunque hay alguna trifulca de algún cristiano que está en desacuerdo y los considera unos infieles.   

Los pobres caballos acabaron agotados en la arena, igual que los caballeros a pie, pero fué un buen espectáculo y la gente disfrutó muchíssimo.
Cabe destacar también a la espectacular bailarina Nur bloordrose, miembr o de Insomnia, que estuvo actuando con nuestra compañía los dos días y que encandiló al público con sus sensuales bailes tribales.
 En definitiva, el tiempo cálido nos acompañó y el ambiente fué muy agradable, esperamos que ésta edición se pueda repetir un año más.


 
 
Nur bloodrose
FOTO: MARC SERAROLS




No hay comentarios:

Publicar un comentario