domingo, 24 de julio de 2011

ÈXIT A BESALÚ


FOTO: VADÓ BUCH




Després de la presentació de les visites nocturnes teatralitzades "Aquesta nit, Besalú" el dilluns dia 18 de Juliol amb familiars, entitats d'ajuntament i premsa, finalment el dimecres dia 20 de Juliol va ser el primer dia oficial de visites amb públic.

Tot i ser el primer dia, va sorpendre que vàrem esgotar les entrades; amb més de 110 persones assistents que varen gaudir al llarg de 1 hora i mitja del recorregut teatral i seguidament del pica -pica i la magnífica actuació a la Miqvé amb les noies de Dansa Tribal "THE MIRROR ". Podem dir, que des d'aquesta primera visita, ha tingut una enorme i inmediata resposta del públic, siguent des del primer dia un enorme èxit.





  


Cal esmentar, que tot i estar produit i dirigit per EXCALIBUR, sense la col.laboració del grup de visites nocturnes de Besalú, tot això no seria possible. És espectacular veure les ganes i la involucració que hi destina aquesta gent, que ho fa de manera desinteressada i per passió.

FOTO: VADÓ BUCH

FOTO: VADÓ BUCH

Des d'aquí també agraïm enormement a l'actuació de Dansa tribal que ens ofereixen "THE MIRROR", un grup de noies que col.laboren gratuïtament i per iniciativa pròpia en aquestes visites. Són amateurs i practiquen la dansa com a hobby, de la mà de GIORGIA dc de la companyia INSOMNIA, ballarina i professora de Dansa Tribal. amb una llarga trajectòria.

Tampoc podem deixar d'esmentar als agraïments a l'Ajuntament de Besalú i la Oficina de Turisme per confiar i comtar amb nosaltres un cop més. Dintre aquesta llarga llista també agraïm moltíssim a tota la gent que ens ha fet fotos i ens les cedeix amablement, a l'Albert bagué per filmar-nos i cedir-nos imatges, a tots aquells que ens apoien i ens animen a seguir endavant, a aquells qui vénen a les visites i fan que això sigui una realitat, i un llarg etcétera.

Només ens resta dir-vos que no us perdeu les Visites nocturnes, gaudireu del poble d'una manera diferent,amb la màgia de la nit i les divertides històries de tots els personatges.
Us hi esperem !!!!!!

Cada dimecres de Juliol i Agost a les 22:00h. Entrades a  la Oficina de Turisme de Besalú.



A continuació, teniu reportatges i fotografies de les Visites de Besalú:
A continuación, tenéis reportajes y fotografías de las Visitas de Besalú:

 DIARI EL PUNT http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/436464-besalu-a-escena.html

OLOT TV http://olottv.xiptv.cat/video/53251/les-noticies?a7eca8862593b770ffa28e0532e39562

OLOT TV NOTÍCIES http://www.olot.tv/index.php/noticies/cultura/1004-dema-arrenquen-les-visites-nocturnes-de-besalu-que-ja-arriben-als-10-anys

ARAGIRONA http://www.aragirona.cat/noticia/78317/la-magia-retorna-a-besalu-amb-les-visites-nocturnes-teatralitzades

FLICKR http://www.flickr.com/photos/vadobuch/5963635056/in/photostream/

PUNT DIARI http://www.elpunt.cat/noticia/article/2-societat/5-societat/437497-la-nit-dels-dimecres-a-besalu.html


Tras la presentación de las visitas nocturnas teatralizadas "Esta noche, Besalú" el lunes día 18 de Julio con familiares, entidades de ayuntamiento y prensa, finalmente el miércoles día 20 de Julio fue el primer día oficial de visitas con público.

A pesar de ser el primer día, sorprendió que agotamos las entradas, con más de 110 personas asistentes que disfrutaron a lo largo de 1 hora y media del recorrido teatral y seguidamente el pica-pica y la magnífica actuación en la Miqvé con las chicas de Danza Tribal "THE MIRROR". Podemos decir, que desde esta primera visita, ha tenido una enorme e inmediata respuesta del público, siendo desde el primer día un enorme éxito.



          
 GIORGIA DC INSOMNIA
FOTO: XAVIER VIDAL

"THE MIRROR"
FOTO: XAVIER VIDAL

    
Cabe mencionar, que a pesar de estar producido y dirigido por EXCALIBUR, sin la colaboración del grupo de visitas nocturnas de Besalú, todo esto no sería posible. Es espectacular ver las ganas y la involucración que destina esta gente, que lo hace de manera desinteresada y por pasión.

FOTO: VADÓ BUCH
Desde aquí también agradecemos enormemente a la actuación de Danza tribal que nos ofrecen "THE MIRROR", un grupo de chicas que colaboran gratuitamente y por iniciativa propia en estas visitas. Son amateurs y practican la danza como hobbie, de la mano de GIORGIA dc  de la compañía INSOMNIA, bailarina y profesora de Danza Tribal con una larga trayectoria.

 Tampoco podemos dejar de mencionar a los agradecimientos, al Ayuntamiento de Besalú y la Oficina de Turismo por confiar y contar con nosotros una vez más. Dentro de esta larga lista también agradecemos muchísimo a toda la gente que nos ha hecho fotos y nos las cede amablemente, a Albert Bagué por filmar y cedernos imágenes, a todos aquellos que nos apoyan y nos animan a seguir adelante, a quienes vienen a las visitas y hacen que esto sea una realidad, y un largo etcétera.

FOTO:VADÓ BUCH

 Sólo nos queda deciros que no os perdáis las Visitas nocturnas, disfrutaréis del pueblo de una manera diferente, con la magia de la noche y las divertidas historias de todos los personajes. Os esperamos !!!!!!

Cada miércoles de Julio y Agosto a las 22:00 h. Entradas a la Oficina de Turismo de Besalú.




"THE MIRROR"
FOTO: XAVIER VIDAL


No hay comentarios:

Publicar un comentario