martes, 17 de mayo de 2011

LA FESTA MEDIEVAL DE CATALUNYA

FOTO-CARLOS FERNÁNDEZ TOBAJAS
Montblanc, una festa especial i com cap altra.Un cop més, podem dir orgullosos i amb molt de gust, que hem estat a la festa medieval de Catalunya.
Aquest és el 8è any consecutiu que els Montblanquins conten amb la nostra presència d'Excalibur i encara no deixen de sorpendre'ns.





FOTO-ÁNGEL RUIZ




Si no hi heu estat, si no l'heu viscut no es pot explicar; no només és un mercat més sino que, m'atreveixo a dir que és una festa que es viu, que es sent. Els Montblanquins més joves ja neixen amb aquest sentiment i amb una il.lusió de portar una bandera, de ser escuders, aspirar a ser St. Jordi o la princesa, els més grans a ser el rei o la reina o a formar part dels nobles de la vila que cada any renova i dóna la oportunitat als vilatans de poguer representar.Durant tot l'any aquesta gent va preparant tots i cada un dels actes i treballs que es duran a terme durant aquests dos intensos caps de setmana.
Les activitats són multiples i per tots els gustos.







El primer cap de setmana varem dur a terme ambientacions al mercat i espectacles com " El Secret Templer" " El testimoni de Namtar" entre d'altres.
El seguent, "Germans de Sang" l'espectacle de torneig a cavall, va ser l'espectacle estelar, degut a la seva espectacularitat i gran format. La llàstima va ser que le Torneig nocturn que l'Associació de la Llegenda de St Jordi organitzava  es va haber d'anul.lar per causes metereològiques, tot i que tots estàvem ja a punt per sortir.
Tot i així el diumenge va arribar amb un sol esplèndit deixant enrera el mal gust del dia anterior.
Gràcies Montblanc per deixar-nos formar part de la vostra llegenda.



FOTO-VANESSA TRILLO




FOTO-NICOLAS MOULIN
 

Montblanc, una fiesta especial y como ninguna otra .Un vez más, podemos decir orgullosos y con mucho gusto, que hemos estado en la fiesta medieval de Catalunya.



FOTO-VANESSA TRILLO
Este es el 8 º año consecutivo que en Montblanc cuentan con la presencia de Excalibur y todavía no dejan de sorprendernos. Si no habéis estado, si no lo habéis vivido no se puede explicar, no sólo es un mercado más sino que, me atrevo a decir que es una fiesta que se vive, que se siente. Los montblanquins más jóvenes ya nacen con este sentimiento y con una ilusión de llevar una bandera, de ser escuderos, aspirar a ser St. Jordi o la princesa, los más mayores a ser el rey o la reina o a formar parte de los nobles de la villa que cada año renueva y da la oportunidad a los habitantes de poder representar. Durante todo el año esta gente va preparando todos y cada uno los actos y trabajos que se llevarán a cabo durante estos dos intensos fines de semana. Las actividades son múltiples y para todos los gustos.
 El primer fin de semana llevamos a cabo ambientaciones en el mercado y espectáculos como "El Secreto Templario" "El testimonio de Namtar" entre otros.
 El siguiente, "Hermanos de Sangre" el espectáculo de torneo a caballo, fue el espectáculo estelar, debido a  su espectacularidad y gran formato.
La lástima fue que el Torneo nocturno que la Asociación de la Leyenda de Sant Jordi organizaba tubo que  anularse por causas meteorológicas, aunque todos estábamos ya a punto para salir.
Aún así el domingo llegó con un sol espléndido dejando atrás el mal sabor del día anterior.
Gracias Montblanc por dejarnos formar parte de vuestra  leyenda.

FOTO- MEL VÁZQUEZ

2 comentarios:

  1. soys geniales ,fantásticos y el trato con la gente extraordinario.Gracias por poner una foto mia en el blog.Un saludo.Carlos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Gracias a ti Carlos, vuestras fotos nos vienen de perlas y sin vosotros tampoco habría espectáculo!!!

      Eliminar