miércoles, 27 de octubre de 2010

LIPDUB A VIC

El dia 24 d'Octubre va tenir lloc a Vic la gravació d'un lipdub, que ha estat rècord mundial (declarat oficialment) de participació de gent ( més de 5000 persones).
La ciutat de Vic es va omplir de gent i de colles de geganters, diables, castellers, sardanistes.... i un munt de grups de tradicció popular.
El càmera del mateix lipdub Albert Bagué, ens en va informar i ens va animar a participar en quest event, que sembla que ja està donant els seus fruits, si més no, en rècords.
 En 15 dies hi ha hagut més de mig milió de persones que ja han visionat el vídeo al yotube.
 Des d'aquí només ens resta felicitar a tota la gent que va organitzar aquest acte tan gran, i una feina ben feta.

http://www.youtube.com/watch?v=muTMLuGWrp8


El día 24 de Octubre tuvo lugar en Vic la grabación de un lipdub, que ha estado Récord mundial ( declarado oficialmente) de participación de gente ( más de 5.000 personas)
la ciudad de Vic se llenó de gente y de "colles" de gigantes, diablos, sardanistas.... y un montón de grupos de tradición popular.
El cámara del mismo Lipdub, Albert Bagué, nos informó i nos animó a participar en éste evento que ya está dando sus frutos, al menos , como récords.
En 15 días ha habido más de medio millón de personas que han visionado el vídeo en yotube.
Des de aquí sólo nos queda felicitar a toda la gente que trabajó y realizó éste acto tan grande y al trabajo bien hecho.

No hay comentarios:

Publicar un comentario