lunes, 25 de octubre de 2010

EXCALIBUR TORNA A TV3

El passat dia 20 d'octubre, EXCALIBUR va participar en el programa "Divendres"de TV3 a Besalú.
Durant tota la setmana, l'Espartac va compartir experiències amb els besalunencs, i una d'aquestes era reviure la festa de Besalú Medieval.
Després de realitzar algunes lluites,  tècniques de combat, i bastantes "rebotides" per terra, vam convèncer a l'Espartac per fer una classe super-intensiva amb el nostre "mestre d'armes" el qual li va ensenyar alguna tècnica, demostrant ser un bon alumne.
 Podeu veure al presentador del programa de TV3 "Divendres" fent una clau i tombant a un dels especialistes d'Excalibur, sota l'atenta mirada del "mestre"; la seva cara irradiava  felicitat i orgull .
Va ser un dia molt entretingut i molt distès amb tot l'equip de TV3. Fins una altra!!!!

http://www.tv3.cat/videos/3162530

FOTO-VADÖ BUCH

FOTO-  VADÓ BUCH












El pasado 20 de Octubre, EXCALIBUR participó en el programa "Divendres" de TV3 en Besalú.
Durante toda la semana, Espartac compartió experiencias con los pueblerinos, y una de éstas era revivir la fiesta de Besalú Medieval.

Después de realizar algunas luchas, técnicas de combate y bastantes  batacazos en el suelo, convencimos a Espartac para hacer una clase super-intensiva con nuestro "maestro de armas" que le enseñó alguna técnica, demostrando ser un buen alumno.
Podéis ver al presentador de el programa de TV3 "Divendres" haciendo una llave i derrotando a uno de los especialistas de Excalibur, bajo la atenta mirada del "maestro". Su cara irradiaba felicidad y orgullo.
Fué un día muy entretenido i muy desenfadado con todo el equipo de Tv3. Hasta la próxima!!!


FOTO- VADÓ BUCH
 
FOTO-VADÖ BUCH


No hay comentarios:

Publicar un comentario