sábado, 26 de junio de 2010

FOC PER ST. JOAN


VULCANO
FOTO: JORDI RAMON JÀQUET


 L'andemà de la revetlla, el 24 de Juny, dia de St. Joan, els que no en varen tenir prou amb els petards, varen poder disfrutar de més, a la platja de l'Escala.
VULCANO, espectacle de foc i pirotècnia va fer gaudir a tots aquells qui encara tenien ganes de festa, i també per els molts que es van quedar amb les ganes de veure l'espectacle, la passada edició del Triumvirat, que va haber d'anul.lar-se  a causa de la forta ventada.
La veritat, és que va fer un dia molt càlid i sense vent i el foc, la música i la pirotècnia va invair amb un ritme trepidant la sorra i a tots aquells que es van deixar portar per la màgia d'EXCALIBUR.



VULCANO
FOTO: JORDI RAMON JÀQUET


El día después de la berbena , el 24 de Junio, día de San Juan, los que no tuvieron suficiente con los petardos, pudieron disfrutar de más en la playa de l'Escala.

VULCANO, espectáculo de fuego y pirotécnia hizo gozar a todos aquellos que aún tenían ganas de fiesta y también, para los muchos que se quedaron con las ganas de ver el espectáculo, la pasada edición del Triumvirat que tuvo que anularse a causa del fuerte viento.
La verdad es que lució un día muy cálido y sin viento, la música la pirotécnia invadió con un ritmo trepidante la arena y a todos aquellos que se dejaron llevar por la magia de EXCALIBUR.





VULCANO
FOTO: JORDI RAMON JÀQUET


No hay comentarios:

Publicar un comentario