jueves, 8 de julio de 2010

PROGRAMA TV3 "DIVENDRES" A L'ESCALA

El passat dimarts 6 de Juliol va tenir lloc a l'Escala una conexió en directe amb TV3.
El tema, evidentment, era l'època greco-romana i la fira del Triumvirat. Es va recrear la fira amb les típiques parades amb productes de l'època, es van entrevistar a Rosa Fayos presidenta de l'Associació de comerciants i principal organitzadora de l'event i a Salvador Agustí director i coreògraf d'EXCALIBUR, veterans d'aquesta fira amb quasi 10 anys actuant.
El més vistós de les actuacions durant les festes, són les lluites de Gladiadors a l'arena, escenificació que es va representar en directe per TV3.
El sol lluia i feia una calor d'espant, però tant els turistes de la platja com l'equip de TV3 van quedar encantats d'aquesta improvisada actuació.





El pasado martes 6 de Julio tuvo lugar en L'Escala una conexión en directo con TV3.
El tema, evidentemente era la época greco-romana i la feria del TRIUMVIRAT.Se recreó la feria con las típicas tiendas con productos de la época, se entrevistó a Rosa Fayos presidenta de la Associación de comerciantes y principal organizadora del evento y a Salvador Agustí director y coréografo de EXCALIBUR, veteranos en ésta feria con casi 10 años actuando.
Lo más vistoso de las actuaciones durante la fiesta son las luchas de gladiadores en la arena, escenificación que se representó en directo en TV3.
El sol lucía y hacía un calor espantoso, pero tanto los turistas de la playa como el equipo de TV3 quedaron encantados de ésta improvisada actuación.




No hay comentarios:

Publicar un comentario