domingo, 30 de junio de 2013

FESTIVAL DEL CÒMIC TORROELLA DE MONTGRÍ



Una proposta ben diferent ens va arribar aquest any, i amb poc temps. Una fira del còmic!!!!

El Festival del Còmic de Torroella de Montgrí i l’Estartit és una iniciativa organitzada per l’Ajuntament i l’empresa multinacional Panini, que té la seu central de l’Estat Espanyol a Torroella de Montgrí.






Durant el cap de setmana del Festival del Còmic es presenta un atapeït programa d’actes: mercat de còmics, tallers de dibuix i manualitats, inflables infantils, firma d’autors, cinema, presentacions, exposicions, espectacles, gimcama de boles de drac, sessió de fotografies amb personatges del món del còmic, concurs d’aparadors, II Premi Internacional Còmic Costa Brava, … i moltes més coses.

EXCALIBUR hi hem estat fent Photocall de superherois i fent un espectacle de lluites, ambientat amb "Joc de Trons"



FOTO: BUFIKA FINA
Una propuesta muy diferente nos llegó este año, y con poco tiempo. Una feria del cómico!!!!
El Festival del Cómico de Torroella de Montgrí y el Estartit es una iniciativa organizada por el Ayuntamiento y la empresa multinacional Panini, que tiene la sede central del Estado Español en Torroella de Montgrí.






                                            El personatge preferit dels nostres nens i no tent nens.
                                             El personaje preferido de nuestros niños i de los no tan niños.




Durando el fin de semana del Festival del Cómic presenta un apretado programa de actos: mercado de cómics, talleres de dibujo y manualidades, hinchables infantiles, firma de autores, cine, presentaciones, exposiciones, espectáculos, gimcama de bolas de dragón, sesión de fotografías con personajes del mundo del cómic, concurso de escaparates, II Premio Internacional Cómico Costa Brava, … y muchas más cosas.


EXCALIBUR hemos estado haciendo Photocall de superhéroes y haciendo un espectáculo de luchas, ambientado con "Juego de Truenos".

  


                                Un Guerrer Dothraki , Un guerrero Dothraki.   FOTO: BUFIKA FINA






No hay comentarios:

Publicar un comentario