sábado, 31 de marzo de 2012

BESALÚ CIUTAT JUEVA

Durant tot el mes de març, Besalú ha dedicat tots els diumenges a la comunitat jueva  que durant l'edat mitjana va tenir una gran importància.

El Mercat artesanal ha omplert els carrerons de la vila  tot el dia, músics, tallers infantils, conferències, menús sefarites i les visites Jueves, tanquen aquest cicle amb ganes de tornar a repetir.

RETALL/RECORTE DEL POSTER
FOTO:SEBASTIAN REBOLLEDO
EDICIÓN: PILI TORRENT
EXCALIBUR, ha organitzat i dirigit i representat aquestes visites, juntament  amb l'àrea de turisme i la  gran col.laboració del grup "visites nocturnes". Amb l'objectiu de donar una visió de la rellevància que el call jueu va otorgar a la vila,  les visites de caire didàctic  han apropat al públic a l'època de màxim esplendor de la vila, fent passar també una bona estona a tothom, amb els gags i personatges; des de llegendes, el casament, i fins i tot lluites de cavallers, s'han pogut veure durant tot aquest Març passat.




Contents de la resposta rebuda, esperem repetir un altre any amb més llegendes i representacions. Aquestes visites han estat un aperitiu i un escalfament per les properes i ja reconegudes  "visites nocturnes"  que es celebren cada any a Besalú.

Estigueu atents, aquest estiu serà mogut a Besalú, pròximament informarem.

FOTO: LAURA ROMERO

Llegir notícies:
Leer notícias:
http://www.gironanoticies.com/noticies/cerca.php?clau=ciutat+jueva&Submit=troba


Durante todo el mes de marzo, Besalú ha dedicado todos los domingos a la comunidad judía que durante la edad mediana tuvo una gran importancia.

El Mercado artesanal ha llenado los callejones de la villa todo el día, músicos, talleres infantiles, conferencias, menús sefaritas y las visitas Judías, cierran este ciclo con ganas de volver a repetir.





FOTO: GIRONANOTÍCIES.COM
EXCALIBUR, ha organizado y dirigido y representado estas visitas, junto con el área de turismo y la gran colaboración del grupo "visitas nocturnas".
Con el objetivo de dar una visión de la relevancia que la comunidad judía otorgó a la villa, las visitas de cariz didáctico han acercado al público a la época de máximo esplendor de la villa, haciendo pasar también un buen rato a todo el mundo, con los gags y personajes; desde leyendas,la boda, e incluso luchas de caballeros, se han podido ver durante todo este Marzo pasado.


Contentos de la respuesta recibida, esperamos repetir otro año con más leyendas y representaciones. Estas visitas han sido un aperitivo y un calentamiento por las cercanas y ya reconocidas "visitas nocturnas" que se celebran cada año en Besalú.

Estad atentos, este verano será movido en Besalú, próximamente informaremos
.

No hay comentarios:

Publicar un comentario